H μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας

love-11

Για χιλιάδες χρόνια, στην ιστορία, η μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας, δηλαδή η μέθοδος της κατακράτησης της εκσπερμάτισης
κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, παρέμενε μυστική.

΄
Αρχικά, την εξασκούσαν οι αυτοκράτορες και χρησιμοποιούσαν τη μέθοδο αυτή σαν προληπτικό μέσο ενάντια στην ανικανότητα και στην ασθένεια.
Η γνώση αυτή περνούσε από πατέρα σε επίλεκτο γιο και συνηθιζόταν στην Κίνα και στην Ινδία. Αλλά και στα μυστικιστικά τάγματα της Δύσης.
Το σταμάτημα της εκσπερμάτισης δεν πρέπει να συγχέεται με το σταμάτημα του οργασμού.
Η μέθοδος αυτή παρέχει ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού, ο οποίος ονομάζεται οργασμός της κοιλάδας,
επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της μακράς ερωτικής πράξης, και δημιουργεί παράλληλα ανοίγματα και απεμπλοκή των ενεργειακών κέντρων.
Ο οργασμός γίνεται ένα ολικό γεγονός και εξαπλώνεται σε κάθε κύτταρο του σώματος.
Πραγματικά, οι χαρές σε αυτού του είδους τον έρωτα είναι εντελώς διαφορετικές από τη συνηθισμένη ευχαρίστηση.
Η ένταση είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί σε πνευματική αφύπνιση.
Όταν δύο εραστές βρίσκονται σε βαθύ σεξουαλικό οργασμό, λιώνουν ο ένας μέσα στον άλλο.
love-6
Η γυναίκα δεν είναι πια γυναίκα, ο άντρας δεν είναι πια άντρας. Γίνονται ακριβώς όπως ο κύκλος γιν και γιανγκ.
Τώρα είναι σαν κύκλος και δονούνται μαζί, πάλλονται. Οι καρδιές τους δεν είναι πια χωριστές, οι χτύποι τους δεν είναι πια χωριστοί, έχουν γίνει μια μελωδία, μία αρμονία και είναι η ωραιότερη μουσική που υπάρχει.
Το ζευγάρι, τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα που ασκούν την τεχνική αυτή, θα βιώσουν αύξηση της σεξουαλικότητας τους και θα αισθανθούν πως έχει γίνει επανάσταση στη ζωή τους.
Το ζευγάρι των εραστών γίνεται μία γεννήτρια που παράγει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Η ερωτική πράξη θα μπορεί να συμβαίνει πολύ πιο συχνά, με μεγαλύτερη ένταση και με τεράστια οφέλη στην υγεία,
γιατί διεγείρει την παραγωγή πολύτιμων ορμονικών εκκρίσεων, αντί να τις εξαντλεί, όπως συμβαίνει κατά τον παραδοσιακό τρόπο επαφής.
Ακόμη όμως και αν η εκσπερμάτιση συμβεί, δεν είναι κάτι απαγορευμένο – αφού έχει προηγηθεί η κατάλληλη άσκηση και η κατάλληλη τεχνική για να εκσπερματώσει ο άνδρας ολοκληρωτικά και να αποδεσμεύσει την ενέργειά του, γιατί δεν μας ενδιαφέρει το σπέρμα αυτό καθ’ αυτό, αλλά η ενέργεια που αντλούμε σαν ατμός προς τα πάνω, από το σπέρμα προς τα σεξουαλικά κέντρα και τον εγκέφαλο και τα ζωτικά μας όργανα.
Αυτή η διαδικασία συμπληρώνεται με την ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ των εραστών, κατά τη διάρκεια του συντροφικού διαλογισμού που ακολουθεί.
Αυτή η ισχυρότατη απελευθέρωση και ανταλλαγή ζωτικής ενέργειας είναι τα θεμέλια του ανθρώπινου έρωτα και της ανθρώπινης ευτυχίας.
Ξυπνώντας αυτή τη δυναμική ενέργεια, βιώνεται η δύναμη που υπάρχει πίσω από την πνευματική και βιολογική εξέλιξη της ανθρωποψυχής, το λεγόμενο ξύπνημα της κουνταλίνι.
Η σεξουαλική αλχημεία είναι ένα σύστημα που έχει αποδείξει την αξία του εδώ και πολλά χρόνια, βοηθώντας τους αναζητητές στην αφύπνιση της επίγνωσης.
Το ελκυστικό αυτής της μεθόδου είναι ότι είναι τόσο ασφαλές και μεθοδικό, όσο το ανέβασμα σε μια σκάλα.
Ανεβαίνετε τόσο ψηλά, όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.
Η αιτία που αυτές οι διδασκαλίες παρέμεναν μυστικές για αιώνες είναι, γιατί η ανθρωπότητα από ψυχολογικής άποψης δεν ήταν έτοιμη να τις δεχτεί.
Στις μέρες μας όμως οι καιροί είναι έτοιμοι να δεχθούν την πράξη του έρωτα σαν κάτι φυσιολογικό.
Και το παράδοξο είναι ότι, ενώ οι διδασκαλίες είναι Ανατολικές, η έκρηξη της αποδοχής έχει έλθει από τη Δύση.
Οι πρωτοπόροι ήταν ο Φρόιντ, ο Γιουνγκ, ο Ράιχ, ψυχοθεραπευτές, οι οποίοι έχουν προετοιμάσει το έδαφος και έχουν βάλει τη βάση για την ανάπτυξη, καθώς η Δυτική ψυχολογία έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι η βασική παραφροσύνη του ανθρώπου είναι συνδεδεμένη με το σεξ και τη στάση που κρατάει απέναντί του.
Καθώς διανύουμε την εποχή της Κάλι Γιούγα, όπου η αρετή έχει ελαττωθεί και θεωρείται σκοτεινή εποχή, σύμφωνα με την Ινδική παράδοση, αυτές οι διδασκαλίες εμφανίζονται σαν δέσμες φωτός, όπως έχει προβλεφθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην ανάπτυξη της συνείδησης και στη αποφυγή των καταστροφικών τάσεων που έχουμε ως όντα.
Μιχάλης Καρπαθίου
mihail-karpathiou.gr

φωτογραφία :Love
Surajit Chatterjee-India

Category: 

About the Author

Michalis Karpathiou's picture

Ο Μιχάλης Καρπαθίου είναι σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στην Σωματική ψυχοθεραπεία, ειδικά εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος στην άσκηση N.L.P. & Life Coaching, στη Βιοθεραπεία και τη Θεραπεία Gestalt. Είναι σύμβουλος ζευγαριών με το Διαγενεαλογικό και το Ψυχογενετικό Σύστημα, σύμβουλος και εκπαιδευτής θεραπευτών στην Ερωτική Αλχημεία, Reiki Master, έχει εκπαιδευτεί σε πολλά αρχαία, και νέα ενεργειακά συστήματα αυτογνωσίας και θεραπείας από διαφορετικές κουλτούρες καθώς και στη Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger. Μετεκπαιδεύεται στην ομοιοπαθητική, και στην κινεζική ιατρική, και σαν επόπτης στην συμβουλευτική ψυχοθεραπεία.

0 comments on "H μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας"

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο.