Βιβλίο: "Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη"

san_ton_aliti

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας άντρας με ένα σκύλο; Μπορείς να τους εκπαιδεύσεις και τους δυο ή είναι καλύτερα να μην προσπαθήσεις καν;

Μετά το «Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια» η Στέλλα Καραμπακάκη συνεχίζει να σατιρίζει τις σχέσεις των δυο φύλων που είναι σαν του σκύλου με τη γάτα. Μια ειρωνική, χιουμοριστική, καυστική ματιά στον τύπο του άντρα που υπήρξε, και υπάρχει ακόμα, ως γέννημα-θρέμμα, όχι μιας γυναίκας, αλλά μιας εποχής· της εποχής του life-style και ενός τρόπου ζωής που τώρα πια φαίνεται πως φεύγει ανεπιστρεπτί.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Στέλλα Καραμπακάκη γεννήθηκε στις 22 του Απρίλη, στα όρια του χειμώνα και της άνοιξης, και είναι Ταύρος, συνήθως σε υαλοπωλείο.
Τελείωσε το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης και παρακολούθησε για πολλά χρόνια μαθήματα μουσικής στο «Ωδείο Φίλιππος Νάκας». Γνωρίζει αγγλικά, ρωσικά και βουλγαρικά.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασχολείται με την συγγραφή, την ζωγραφική, και την στιχουργική, ενώ παράλληλα καταπιάνεται με όποια άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα της τραβά την προσοχή.

Το πρώτο βιβλίο της που διακωμωδεί τις ανθρώπινες σχέσεις, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύτροπον με τίτλο «Οι Άντρες είναι σαν τα παπούτσια».

Το δεύτερο βιβλίο της «Ένα Ξωτικό στον Κήπο της Ουτοπίας» αποτελεί ένα διάλογο μεταξύ δύο γενεών με στόχο την αναζήτηση της ουτοπίας, και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Περίπλους.

Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο "Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη", από τις εκδόσεις Πολύτροπον.

About the Author

editor's picture

beautynote.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα,
ακολουθήστε μας στο twitter
ή κάντε like στο facebook

0 comments on "Βιβλίο: "Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη""

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο.