… εργαζόμενες… ΟΜΟΡΦΕΣ …. νοικοκυρές …

diet

Δεν είναι λίγες οι φορές που γυρνώντας από τη δουλεία θα θέλατε με έναν μαγικό τρόπο να βρείτε το σπίτι καθαρό, το μαλλί σας περιποιημένο, το πρόσωπο λαμπερό και εσάς κατά λίγο πιο αδυνατισμένη… Και όμως με λίγη καλή διάθεση όλα γίνονται..

Βήμα 1ο
Ξεκινάμε από την κορυφή! Βάζουμε σε ένα μπολάκι 1 κ.σ. δαφνέλαιο 1 κ.σ. ελαιόλαδο και λίγο γάλα και απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά μας! Βάζουμε μια ζελατίνα στο κεφάλι μας ώστε να δράσει η μάσκα μας πιο γρήγορα!

Βήμα 2ο
Το πρόσωπο μας αντανακλά την διάθεση μας! 1 κουταλιά γιαούρτι
και 1/4 από το χυμό ενός πορτοκαλιού αρκούν για να θρέψουν την επιδερμίδα σας, ενώ το πορτοκάλι, χάρη στη βιταμίνη C, θα την τονώσει. Απλώστε το μείγμα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το να δράσει.

Βήμα 3ο
Μάθε λοιπόν πως δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από το να κάψεις τις περιττές θερμίδες που κατανάλωσες όσο απλά θα γυαλίζεις το σπιτάκι σου!
1. Δουλειές στο μπαλκόνι / αυλή - 170 θερμίδες
2. Τρίψιμο πατώματα - 129 Θερμίδες
3. Σκούπισμα - Με απλή σκούπα: 112 Θερμίδες / Με ηλεκτρική σκούπα: 119 θερμίδες
4. Πλύσιμο Τζαμιών - 102 Θερμίδες
5. Ξεσκόνσμα - 85 θερμίδες
6. Σιδέρωμα - 78 θερμίδες
7. Πλύσιμο πιάτων - 78 Θερμίδες
8. Πλυντήριο - 73 Θερμίδες
9. Στρώσιμο του κρεβατιού - 68 θερμίδες
10!!!! Θυμήσου πως αν τις κάνεις με μεγαλύτερη ένταση και την μουσική στο τέρμα στο τέλος θα έχεις κάνει ένα σπίτι λαμπίκο και ένα κορμί σφριγηλό!

Βήμα 4ο
Κάνε ένα χλιαρό μπανάκι να ξεβγάλεις τις μάσκες σου , να διώξεις την κούραση και να κάτσεις την εικόνα σου μπροστά από έναν καθρέφτη.

Να θυμάσαι η γυμναστική, το αδυνάτισμα και η ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου αρκεί να το θελήσεις!

Category: 

About the Author

emmanouela-foteinou's picture

Ονομάζομαι Εμμανουέλα Φωτεινού, είμαι Βιολόγος και αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές συνεχίστηκαν στο Βιολογικό Αθήνας όπου πήρα τον τίτλο της κλινική Βιοχημικού με εξειδίκευση στη Μοριακή Διαγνωστική. Παράλληλα ασχολήθηκα με την προληπτική Ιατρική βασισμένη στη διατροφή. Στο Πρότυπο Κέντρο Ευεξίας στο κέντρο της Αθήνας, παρέχω συμβουλές βελτίωσης της υγείας και της εικόνας μας βασισμένες σε απλά μυστικά βελτίωσης της διατροφής μας καθώς και της καθημερινότητας μας.

0 comments on "… εργαζόμενες… ΟΜΟΡΦΕΣ …. νοικοκυρές …"

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο.