Έκθεση: Ο 'Ερωτας στην Εποχή των Social Media

social-media-art

Οι «Μητροπολιτικές Ιστορίες» και η εφημερίδα Metropolis σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής παρουσιάζουν την έκθεση «Ο Έρωτας στην Εποχή των Social Media» στον Χώρο 12Α (Κύπρου 12Α, Μοσχάτο). Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Νοεμβρίου και οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της είναι οι εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 – 9 μ.μ.

Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών οι οποίοι έλαβαν μέρος τον ομώνυμο διαγωνισμό με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κολάζ, βίντεο, φωτογραφίας και installation. Τα μέλη της οργανωτικής και καλλιτεχνικής επιτροπής αξιολόγησαν τα έργα και τη βραδιά των εγκαινίων θα ανακοινωθούν οι πέντε συμμετοχές που ξεχώρισαν.

Δεκαοκτώ νέοι καλλιτέχνες μελετούν και καταγράφουν μέσα από τα έργα τους πως τα social media, ένα επικοινωνιακό κατά βάση εργαλείο, μπορεί να επιδράσει στον τρόπο που ερωτευόμαστε, επικοινωνούμε με το σύντροφό μας, φλερτάρουμε, αγαπάμε, χωρίζουμε.

«Ο έρωτας και το σεξ είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα μπροστά σε μια οθόνη απ’ ό,τι στην πραγματικότητα» είχε πει αρκετά χρόνια πριν ο πατέρας της ποπ αρτ, Άντι Γουόρχολ. Και ίσως η άποψη αυτή να μην απέχει πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα.

Συμμετέχουν οι: Αντωνάκης Μανώλης, Βαρδάκα Καλλιόπη, Βούλα Στέλλα, Γκενάντιεβα Μαρίνα, Θεοδώρου Μαρία, Κατσαμπέρη Νικολέττα, Κόγκα Ανθή, Κούρκουλος Αντώνιος, Κουρκουνάκη Στυλιανή, Κουτελιέρη Ευαγγελία, Κρέτσης Δημήτρης, Λαλέ Γεωργία, Λαλές Κώστας, Λαλές Πέτρος, Λάμπρου Δημήτρης, Προβατίδου Μαρίνα, Σούμα Αλίκη, Χατζηκωνσταντής Νίκος

Χώρος 12Α Καλλιθέα - Μοσχάτο
Διεύθυνση: Κύπρου 12Α Τηλέφωνο: 2104823977
Δευτέρα έως Παρασκευή: 18:00 με 21:00
Είσοδος ελεύθερη.


Πηγή: Metropolis

About the Author

editor's picture

beautynote.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα,
ακολουθήστε μας στο twitter
ή κάντε like στο facebook

0 comments on "Έκθεση: Ο 'Ερωτας στην Εποχή των Social Media"

Leave a Comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
Παρακαλώ συμπληρώστε το παρακάτω πεδίο.